Certificat de garanție

Dragi Clienti,

Vă mulțumim pentru încrederea și interesul acordat produselor noastre. 

Verificare Montaj și întreținere

a. Clientul are obligația de a verifica cu atenție produsul la deschiderea coletului.

b. Orice nelămurire sau orice reclamație pentru neconformitatea produselor se va face în decurs de maxim 7 zile de la primirea produsului, iar dreptul de retur este de maxim 15 de zile.

c. În eventualitatea în care aveți nemulțumiri sau nelămuriri avem rugămintea să ne contactați la adresa de email: eshop.emandras@gmail.com

d. Racordarea se face doar de către personal autorizat atat pentru baterii cat si pentru cazi.

Protejarea produselor pentru o durata de viata cat mai lunga.

a. Vor fi respectate cu strictețe instrucțiunile cu privire la montaj, (indifferent dacă montajul se realizează de personal autorizat sau de către client )

b. Vor fi respectate instrucțiunile de întreținere și curățare de mai jos. 

c. Este obligatorie utilizarea filtrelor de impurități 80-100 µm și protejarea produselor împotriva înghețului.

d. Este obligatorie utilizarea instalațiilor de dedurizare a apei în cazul în care cantitatea de calcar (CaCO3) și duritatea apei (°dH – grade germane) depășesc limita admisă parametri sunt de 12 °dH (grade germane) sau (120 mg/l sau 214.2 ppm)

e. Responsabilitatea verificării încadrării durității apei în parametrii recomandați de producător revine în exclusivitate clientului.

f. Produsele trebuie să fie curățate în mod regulat, pentru a preveni acumularea de murdărie. Pentru curatare , vă recomandăm să utilizați doar substanțe neutre sau agenți de curățare pe bază de acid citric sau cu apă și săpun.

g. Curățați cartușul ceramic al bateriei la aproximativ 6 luni.

h. Sita perlatoare trebuie curățată la atunci cand vedeti o reducere a debitului de apa sau la aproximat 3 luni pentru o buna functionare.

i. Deoarece formulele substanțelor de curățare disponibile în comerț se schimbă frecvent, nu putem să garantăm că acestea sunt corespunzătoare pentru îngrijirea produselor.

Materialele consumabile nu sunt supuse garantiei: garnituri, filtre de apă, furtune, duș de mână, etc. Condiții de Acordare a Garanției.

Garanția nu acoperă:

a. Producătorul și vanzătorul/vanzătorii nu sunt raspunzători pentru defectele apărute direct sau indirect din neglijență, distrugere sau instalare și utilizare improprii.

b. Defecțiuni datorate impurităților din apă sau datorate rețelei de apă

c. Depozitarea improprie sau expunerea la îngheț

d. Produsele care au suferit intervenții realizate de către persoane neautorizate

e. Garanția pentru cartușul/capul ceramic este nulă sau se anulează dacă bateriile nu au fost prevăzute cu filtre pe racordurile de apă.

f. Întreținerea și îngrijirea necorespunzătoare. Utilizarea de produse de curățare abrazive, cum ar fi înălbitor, amoniac, alcool, clor sau perii de sârmă, deoarece acestea vor deteriora finisajul. Expunerea semnificativă a produselor la substanțe chimice, produse de curățare dure vor anula toate garanțiile referitoare la finisaje și materiale.

g. Deteriorări, precum zgârieturi, fisuri ale produsului care nu au fost aduse la cunoștință vânzătorului în momentul achiziționării

h. Garanția este condiționată de păstrarea ambalajelor originale.

i. Montarea trebuie realizată numai de un profesionist autorizat în acest sens conform legii. Prin prezenta se certifică faptul că eu, cumpăratorul, am luat la cunoștință prevederile condițiilor acordării garanției pentru produse.

Termenul de Garantie pentru produsele noastre este urmatorul :

Garanția de conformitate este de 2 ani și cea tehnică de comun acord de 6 luni.

 

Deschide chat
Vă pot ajuta?
Scan the code
Bună 👋
Vă putem ajuta?